Gratis verzending vanaf €175,- binnen België

Graham Beck Brut NV

 18,10

Betaal veilig met Bancontact.
Verzending naar België of gratis af te halen.

De Graham Beck Brut NV (non-vintage), een mousserende wijn van ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap. Graham Beck heeft een reputatie opgebouwd die synoniem staat voor excellentie. Deze wijn wordt geproduceerd volgens de Methode Cap Classique, de traditionele methode die garant staat voor een verfijnde smaakervaring. Met een blend van 53% Chardonnay en 47% Pinot Noir biedt deze wijn een harmonieus samenspel van aroma’s. Tonen van appel, peer, limoen, gist, toast en amandelen strelen de neus, terwijl de mond wordt verwend met complexiteit en een romige textuur.

De druiven worden met de hand geplukt in de Westkaap, Robertson, Zuid-Afrika. De Chardonnay draagt bij aan de fruitige en elegante karakteristieken van de wijn, terwijl de Pinot Noir zorgt voor complexiteit en lengte van aroma’s. Na afzonderlijke fermentatie worden de druiven geblend en rijpt de wijn ergens tussen 15 en 18 maanden op de lies voor degorgement.

Graham Beck Brut NV is niet alleen de favoriete keuze van velen voor feestelijke gelegenheden, maar past ook perfect bij diverse gerechten zoals aperitief, kaviaar, oesters, schelpdieren en zelfs frietjes. Laat je betoveren door de sprankelende smaak van Graham Beck Brut NV en maak van elk moment een viering.

Details

Domein: Graham Beck Estate
Regio: Western Cape
Land: Zuid-Afrika
Druif: Chardonnay, Pinot Noir
Inhoud: 75cl
Ben jij oud genoeg om van onze wijn te genieten?

Je kan deze website enkel bezoeken als je 18 of ouder bent.